资讯

2019年牛津上海版七年级上册Module 1综合测试卷

牛津上海版七年级上册Module 1综合测试卷                         Part 1  Listening

(第一部分听力)(共20分)

I. Listen and choose the right picture(根据你听到的内容, 选出相应的图片):(共5分)

 

II. Listen to the dialogue and choose the best answer to the question you hear(根据你听到的对话和问题, 选出最恰当的答案):(共5分)

( ) 1. A. Spring          B. Summer C. Autumn      D. Winter

( ) 2. A. 5 yuan          B. 6 yuan C. 16 yuan     D. 17 yuan

( ) 3. A. Peter          B. Betty C. Mary      D. John

( ) 4. A. America       B. England C. Japan      D. Canada

( ) 5. A. Swimming      B. Cycling C. Boating D. Running

III. Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false判断下列句子是否符合你听到的短文内容, 符合的用T, 表示, 不符合的用F表示):(5

( ) 1. Before breakfast we haven't eaten anything for about twelve hours.

( ) 2. Only rice or bread will be a good breakfast.

( ) 3. A cup of hot drink is necessary in the morning.

( ) 4. If you get up late, you won't have enough time to eat your breakfast.

( ) 5. You will be happier if you have a good breakfast.

IV. Listen to the dialogue and fill in the following sentences(听对话, 完成下列内容, 每空限填一词):(共5分)

1. The man was going to fly to ______________.

2. The man wanted the flight on the date of _______________.

3. The number of the flight was ______________.

4. The departure time of the flight was at__________________.

5. The man paid ___________ for the ticket.

Part 2  Vocabulary and Grammar

(第二部分词汇和语法)(共35分)

I. Choose the best answer(选择最恰当的答案):(共15分)

( ) l. It is _____________ useful book.

A. an                B. a C. the          D.

( ) 2. -Where is Ben?

       - He is showing __________ pictures to ___________ friends now.

A. his; him         B. him; his C. his; his      D. him; him

( ) 3. What do we call people from _____________?

  A. Britain         B. British C. Chinese       D. American

( ) 4. Did you see Mary___________ in the classroom this morning?

A. dance            B. dances C. dancing   D. danced

( ) 5. Planes are ____________ than trains and buses.

    A. much faster     B. more faster   C. much slower    D. more slower

( ) 6. Dolphins are one of ____________in the world.

   A. the most intelligent animal B. the most intelligent animals

  C. the much intelligent animal D. the much intelligent animals

( ) 7. How much does the car _________________?

    A. spend           B. take C. cost        D. pay

( ) 8. Would you like to know what your penfriend _____________?

A. like            B. look like C. is likes        D. looks like

( ) 9. He has just bought a big flat ____________ the centre of the city.

   A. from             B. with C. in     D. on

( ) 10. Dogs can help farmers_____________ sheep to them.

   A. bring             B. give C. buy          D. take

( ) 11. I want to ____________ one of these dogs as my pet.

    A. bring             B. keep C. use       D. make

( ) 12. About ____________ Asians came to America to learn modern science last year.

  A. thousands          B. thousands of C. eight thousand  D. eight thousand of

( ) 13. Their cousin ___________ with them for two weeks next summer.

    A. stays            B. stayed C. has stayed     D. is going to stay

( ) 14._________does it take to travel to Beijing by plane now?

A. How long         B. How far C. How much     D. How often

( ) 15. -Would you like some drink?

        -_______________. I am not thirsty.

    A. Yes, please.        B. No, thanks. C. Yes, of course.   D. No, you can't.

II. Complete the sentences with the given words in their proper forms(用括号中所给单词的适当形式完成下列句子):(共10分)

1. I know the ____________ of her new friend. (nation)

2. There are a lot of ____________ living in our neighbourhood. (foreign)

3. It's too __________ to play ball games in the street. (danger)

4. More and more ___________ come to Shanghai these years. (tour)

5. Jack wants to be a policeman in the future. He wants to make our city a __________ place.

  (safety)

III. Rewrite the following sentences as required(根据所给要求, 改写下列句子):(共10分)

1. Tom does some shopping with his mother at weekends.(改为否定句)

  Tom ___________ __________ any shopping with his mother at weekends.

2. He is American.(对划线部分提问)

  ___________ __________ is he?

3. I have lived in Shanghai for more than ten years.(对划线部分提问)

  __________ ___________ have you lived in Shanghai?

4. I have to take care of my little sister tonight.(保持句子意思基本不变)

  I have to __________ ___________ my little sister tonight.

5. Let's visit Xiamen next Sunday, ________ __________?(把反义疑问句补充完整)

Part 3  Reading and Writing

(第三部分阅读和写作)(共45分)

I. Reading comprehension(阅读理解)

A. True or False(判断下列句子是否符合短文内容, 符合的用“T”表示, 不符合的用“F”表示):(共6分)

    Carol Evans hated to be wrong. If she made a mistake, she could never admit it. One day, she was walking along the street when she met another woman.

    She looked at the woman very carefully. Then she said, "Kate Foster! Well, well, well, I haven't seen you for ten years. "

    She looked the woman up and down.

    "But you have changed, Kate, " she went on. "You used to be fat but now you are thin. "

She smiled at her, "But you look good and it's nice to see you again."      

She took the woman's hand and shook it.

    "But, oh, you have changed, " she said. "I have never known anyone to change so much. You used to have thick hair but now it's very thin. You didn't use to wear glasses but now your are wearing really thick ones. " 

    She smiled at the woman again.

    "But you are still the same Kate Foster I used to have coffee with every week. We had some good times, didn't we, Kate?"

    "Excuse me, madam, " the woman said, "but my name isn't Kate Foster. " 

    Carol thought for a minute and said, " So you have changed your name as well, haven't you?"

( ) 1. Carol Evans never made mistakes.

( ) 2. Carol mistook the woman for her friend.

( ) 3. Carol was happy to see the woman.

( ) 4. The woman was fat.

( ) 5. The woman wore a pair of glasses.

( ) 6. The woman was indeed her good friend, Kate Foster.

B. Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案):(共5分)

Posters

Beijing Opera

    Do you like Beijing Opera?

    Come and enjoy yourselves at 7:30 on Saturday

evening at Garden Theatre.

    Tickets: Adults: 10 yuan

    Children: 5 yuan

Lecture

    The professor will give a lecture about western classical music. Come and enjoy it at 3:30 on Saturday afternoon at People's Theatre.

    Tickets: Free

Jazz Concert

    If you are a jazz fan, do not miss the jazz

concert, which will be on at 7:30 on Sunday evening at Grand Hall.

    Tickets: Adults 200 yuan

    Children: 100 yuan

Beethoven

    Come to People's Cinema on Saturday afternoon. There is a film about Beethoven.

    Tickets: Adults: 10 yuan

    Children: 5 yuan

( ) 1. Jim's father likes Beijing Opera. He can go to_____________.

A. Grand Hall                       B. Garden Theatre

C. People's Hall                    D. People's Theatre

( ) 2. The Jazz concert is on _______________.

  A. Saturday afternoon               B. Sunday afternoon          

C. Saturday evening                   D. Sunday evening

( ) 3. Beethoven is a(n) _____________.

    A. Concert        B. lecture           C. film             D. opera

( ) 4. Beijing Opera starts at _____________.

A. 2:30 p. m.                         B. 7:30 p. m.

C. 7:30 a. m.                         D. 3: 30 p. m.

( ) 5. If Mr. Green with his seven-year-old son goes to the People's Theatre, he should pay

       __________________.

A. nothing       B. 15 yuan           C. 30 yuan         D. 10 yuan

C. Choose the words or expressions and complete the passage(选择最恰当的单词或词语完  成短文):(共6分)

    Many people think the horse is an ordinary animal, but I don't think so. Why? When it comes to this world it begins to stand and seldom  1   until it dies. Even it goes to sleep, it can stand well.

    There are other reasons for me to   2   the horse. First, it runs fast. It runs faster than any other animal that I have ever seen. Next, it works   3   all day. It uses most of its time to eat at night but sleeps for a short time. And then, it goes on working for people.

    Besides, the horse can also be our good friend. I knew this    4   . I was a soldier in the Second World War. That afternoon I was working with a cart driver, an old man of over sixty. Our horse fell down on the way because one of its   5   was broken by a bomb. But the horse got up from the ground and went on running with three legs. At last we were fine but the horse fell onto the ground again and  6    got up

( ) 1. A. goes up      B. lies down C. jumps out      D. goes out

( ) 2. A. hate        B. dislike C. love     D. show

( )  3. A. easily     B. slowly C. hard       D. hardly

( ) 4. A. when          B. before C. since       D. that

( ) 5. A. head         B. mouth C. arms       D. legs

( ) 6. A. always        B. never C. usually     D. ever

D. Read the passage and fill in the blanks with proper words(在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给):(共6分)

    In many English towns, there are secondhand shops. Most things in these shops are used or old, such as furniture, books, sometimes e    1    clothes. The price of these things is much cheaper than that of the new ones.

    The furniture here may usually be very old, and it may have c   2     hands many times, but it may also be very valuable. The most valuable pieces are usually taken to London's secondhand shops. There one piece may be thousands of pounds.

    The books may also be old and very valuable; some may be the first printings. Often when someone dies or has to m    3    to a new place, his books may all be sold. On the border    b    4     England and Wales, there is a town with a large bookshop, you can find all kinds of old and valuable books there.

    English people like the things of the p    5    . People do not buy anything just because it is new. Only when they know the new things are really b   6      than the old ones, will they buy the new things.

      l. e              2. c             3. m             4. b             

      5. p              6. b            

E. Answer the questions(根据短文内容回答下列问题):(共12分)

    Auckland is on the north island of New Zealand. It is the largest city in New Zealand with a population of over a million. Auckland is famous for its harbours, two mountain ranges, 48 volcanoes and more than 50 islands. Those volcanic hills have made great park space and wonderful views.

    Auckland lies between two harboursWaitemata and Manukau, and is almost completely surrounded by water. The city is a water lover's paradise with some of the best beaches. Visitors enjoy swimming, diving, windsurfing and many other watersports in the country.

    Auckland is called "the city of Sails" because boating is a very popular sport there. People like to go sailing at weekends and holidays, and most of them have their own sails. Every day in the harbor there are many boats sailing to the little islands.

    Sky Tower is the landmark in Auckland. It is 328 metres tall, and can be seen from nearly anywhere in Auckland. Some parts of the observation level have glass floors, so you can stand and look down to the ground below form about 250 metres. It is a very special feeling and you should come and try yourself.

1. Where is Auckland?

  ___________________________________________________________________

2. What is Auckland famous for?

  ___________________________________________________________________

3. Why is Auckland called the "city of Sails"?

  ____________________________________________________________________

4. What's the landmark in Auckland?

  ____________________________________________________________________

5. Can people see Sky Tower from nearly anywhere in Auckland?

  __________________________________________________________________

6. Do you want to visit Auckland, why?

  _____________________________________________________________________

II. Writing(写话):(共10分)

Write at least 60 words about the topic "My foreign friend".(以“我的外国朋友”为题写一篇不少于60词的短文,标点符号不占格)

    Suggested questions:

      • Who is your friend?

      • How is he or she?

      • How did you become friends?

        _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

         

        Module 1

        Part 1

        I. Listen and choose the right picture.

            l. My friend, Kathy, plans to go to Tokyo by ship this summer. (B)

            2. Nowadays, more and more people like to have dinners at the restaurants. (D)

            3. Playing tennis can help you to keep fit. (A)

            4. Tourists enjoy boating on Li River. (F)

            5. My little brother usually reads books by himself. (E)

        II. Listen to the dialogue and choose the best answer to the question you hear.

            1. W: The leaves of the trees begin to fall. It's getting colder and colder.

              M: Yes. And the birds are flying to the south.

              Q: Which season is it now? (C)

        2. W: What can I do for you?      

        M: I'd like to buy some apples and bananas.

              W: The apples, 5 yuan a kilo. The bananas, 6 yuan a kilo.

              M: I'll take one kilo of apples and two kilos of bananas.

              Q: How much should the man pay for the fruit? (D)

            3. W: Hi, Peter. How are you?

              M: I don't feel quite well, Betty. I have a cold.

              W: Take a good rest and drink a lot of water.

              M: Thanks.

              W: Sorry, I can't stay here and talk to you. I have to meet Mary.

              M: See you later.

              Q: Who has a cold? (A)

            4. W: Eddie, have you been to America?

              M: No, never. But I have just been to England.

              Q: Where has Eddie just been? (B)

            5. W: What's your favourite sport, John?

              M: Cycling. What about you, Alice?

              W: I like boating best. But my sister, May, has the same hobby as yours.

              Q: What's May's favourite sport? (B)

        III. Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false.

            A good breakfast is important. You can easily understand it. By breakfast time you have not eaten anything for about twelve hours. Your body needs food. One good breakfast should be rice or bread, an egg or milk. On a cold morning, a cup of hot drink is necessary.

            You must get up early to have plenty of time to eat breakfast. A good breakfast helps you to smile easily. It helps you to work better and play more happily. Your whole day will be fun after you have enjoyed a good breakfast.

              1. T 2. F 3. F 4. T 5. T

        IV. Listen to the dialogue and complete the following sentences.

            W: Can I help you?

            M: Yes, I'd like a ticket to Thailand.

            W: For today, the third of February?

            M: No, tomorrow morning.

            W: There's a flight and you'll get there at half past five tomorrow afternoon. Is that OK?

            M: Can I have it earlier? I will have a meeting at three in the afternoon.

            W: I'm afraid not. If you want a night flight…

            M: A night flight?

            W. Yes, with United Airlines at a quarter to ten. You'll get there at a quarter past six tomorrow morning. Is that too early?

            M: Let me see. How much does it cost?

        W: Seven hundred and eighty-six yuan. The flight number is 2316, at Gate 7, New York City

        Airport.

            M: Pretty good.

            W: OK. Your name, please?

            M: My name's Jack Li.

        W: Thank you, Mr. Li. Check-in time is two hours before you get on the plane. Have a nice

         trip.

            M: Thank you. Bye.

        1. Thailand   2. Feb. 4th   3. 2316    4. 9:45    5. 786 yuan  

        Part 2

          I. Choose the best answer,

              1. B 2. C 3. A 4. C 5. A 6. B 7. C 8. D 9. C 10. A 11. B 12. C 13. D 14. A 15. B

          II. Complete the sentences with the given words in their proper forms.

              1. nationality  2. foreigners  3. dangerous  4. tourists  5. safe

         III. Rewrite the following sentences as required.

            1. doesn't do 2. Where; from 3. How long 4. look after 5. shall we

          Part 3

          I. Reading Comprehension.

              A 1. F 2. T 3. T 4. F 5. T 6. F

              B  1. B 2. D 3. C 4. B 5. A

              C  1. B 2. C 3. C 4. A 5. D 6. B

              D  1. even 2. changed 3. move 4. between 5. past 6. better

              E  1. It's on the north island of New Zealand.

                 2. It's famous for its harbours, two mountain ranges, 48 volcanoes and more than 50 islands.

                3. Because boating is a very popular sport there.

                4. Sky Tower is the landmark in Auckland.

                5. Yes, they can.

                6. Any reasonable answer is acceptable.

        II. Writing.

        My foreign friend

            I have a foreign friend. Her name is Linda. She is an American girl. But now she lives in Shanghai. She is as young as me. Two years ago, I met her in the library. She helped me to search some information on Internet. She was so helpful. From then on, we became good friends. We usually call each other. Sometimes, when we are free, we go out to play together. We are happy.


获得更多试题及答案,欢迎联系微信公众号:ygjjcom

上一篇: 2019年牛津上海版七年级上册Unit 9 International Food Festival综合测试卷 下一篇: 2019学年小学五年级(下)语文模拟试卷

你可能感兴趣的教员

您可能感兴趣的试题

©阳光家教网版权所有    电脑版
webchat客服微信号:ygjjcom
首页 学员发布 我的 更多